Over mij

Mijn naam is Sjoukje, ik ben getrouwd en moeder van twee jongens. Samen met mijn gezin woon ik in Nieuw-Vennep.

In 2013 heb ik mijn diploma Gewichtsconsulente – Begeleiden van kinderen gehaald en in 2014 het diploma Gewichtsconsulente voor volwassenen.
Ik heb daarbij examen afgelegd in de volgende vakken:

  • Voedingsleer
  • Product- en levensmiddelenleer
  • Gezonde leefstijl (op)voeding en coaching bij kinderen
  • Begeleiden, motiveren en voorlichten
  • Praktijkvoering

Daarnaast ben ik in het bezit van de verklaring Coaching en gesprekstechnieken.

November 2015:

  • Cursus werken met de Kikforkids methode

De reden dat ik deze opleidingen ben gaan volgen is dat ik graag met kinderen/jong volwassenen en gezinnen wil werken. Ik vind het een uitdaging om bij elk kind de positieve karaktereigenschappen naar boven te halen. Soms is het de kunst om daarbij “door de buitenkant heen kijken” en de tijd te nemen om het kind beter te leren kennen. Deze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat een kind in een veilige omgeving kan werken aan een positief zelfbeeld en een gezonde(re) leefstijl. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij!

Volwassenen zijn natuurlijk ook van harte welkom! Mijn insteek bij volwassenen is dat ik graag help bij het begeleiden naar een gezond voedingspatroon zonder dat je je de hele dag met eten bezig houdt. Mijn visie is: Samen werken aan een gezonde manier van leven en bewegen die past bij de persoonlijke situatie met doelen die haalbaar zijn.