Volwassenen

Voor volwassenen zijn er de volgende mogelijkheden:

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek vraag ik jou om voor een korte periode jouw eetgewoontes bij te houden in een zogenaamd “eetdagboek”  Aan de hand van deze analyse volgt een voedingsadvies. In de analyse wordt gekeken naar de verhouding van de diverse vitamines, mineralen, koolhydraten, eiwitten en vetten die jij binnenkrijgt. We kunnen dus direct zien wat al goed gaat en wat er verbeterd kan worden. Hierbij leer ik jou hoe je “normaal” kunt eten zonder gebruik te moeten maken van shakes en/of diëten.

Mijn adviezen zijn gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad.

Kosten voor de analyse en het voedingsadvies zijn: € 65,-

NIEUW! NU OOK: Cursus gezonde eetgewoonten:

Het is nu ook mogelijk om deel te nemen aan een korte cursus over de vernieuwde “Schijf van vijf” van het Voedingscentrum. De 1ste afspraak gaat vooral over de verschillende voedingstoffen en hun werking: Wat doen ze in je lijf en waarom heb je ze nodig. De 2de afspraak maken we het persoonlijk en op maat, door te kijken naar jouw eetgewoonten (ook nu vul je vooraf een eetdagboek in) We kijken naar wat goed gaat, wat anders kan en hoe je dit kan aanpakken. Het is een interactieve cursus, waarbij jij al je vragen over voeding kwijt kunt! Doordat je door deze cursus zelf veel kennis opdoet, zal je beter voor jezelf keuzes kunnen maken over gezonde eetgewoonten.

Kosten voor deze cursus incl materialen: € 65,-

Het is mogelijk om na dit traject door te gaan met de begeleiding, dit is afhankelijk van de persoonlijke situatie. De kosten van een vervolgconsult (30 min) zijn: € 17,50